logo

Regisztráció lépései

Regisztráció lépései

 

A Közbeszerzési Fórumon a Szakmai kérdések-válaszok, a Döntőbizottsági határozatok és bírósági ítéletek, valamint a Szakembert keresek funkciók csak regisztrációt követően vehetőek igénybe, míg a többi menüpontok regisztráció nélkül is elérhetőek a Tisztelt Érdeklődőek számára.

A Közbeszerzési Fórum kiemelt jelentőséget tulajdonít a titoktartásnak, valamint a szakmaiságnak. Ajánlatkérőként az ajánlatkérői oldalon, ajánlattevőként az ajánlattevői oldalon dolgozó szakemberek regisztrálhatnak.

A regisztrálni kívánt tagoknak minden esetben két e-mail címek kell megadniuk: egy saját (privát) e-mail címet melyen a közvetlen kapcsolatfelvétel folyik a regisztrálni kívánt/regisztrált taggal, valamint egy munkahelyi e-mail címet az illetéktelen személyek által történő regisztrálás elkerülése végett. Ha valaki nem kíván külön saját (privát) e-mail címet megadni, akkor lehetősége van arra, hogy a saját (privát) e-mail cím megegyezzen a munkahelyi e-mail címével.

 

Hogyan regisztrálhat?

  1. Jelentkezési lap kitöltése, és az Adatkezelési nyilatkozat valamint a Felhasználási Szabályzat, továbbá az Általános Szerződési Feltételek elfogadása.
  2. Üzemeltető automatikus üzenetküldése a regisztráló által megadott saját (privát) e-mail címre.
  3. Üzemeltető általi e-díjbekérő megküldése a regisztráló által megadott saját (privát) e-mail címre.
  4. Regisztrációs díj teljesítése.
  5. Üzemeltető a regisztrációs díj jóváírását visszaigazolja.
  6. Üzemeltető megküldi az e-számlát a regisztráló által megadott saját (privát) e-mail címre.
  7. Regisztráló aktiválása, melyet az üzemeltető végez.
  8. Regisztráció aktiválására vonatkozó e-mail üzenetküldés a regisztráló által megadott saját (privát) e-mail címre.
  9. Regisztrált tag belépése a rendszerbe.

 

Meddig érvényes a regisztráció?

A regisztráció az aktiválásnak napjától (kezdő nap) számított fél évre (6 hónapra) szól. A regisztráció aktiválása a regisztrációs díj jóváírásának napját követően, az Á.SZ.F.-ben pontosan megjelölt munkanapon történik meg. A regisztráció érvényességét veszti, ha az lejár, vagy a felhasználói fiók törlésre kerül.

 

Mennyibe kerül regisztráció?

A Szakmai kérdések-válaszok, a Döntőbizottsági Határozatok és Bírósági Ítéletek, valamint a Szakembert keresek funkciók elérése regisztrációhoz kötött, mely regisztráció díjköteles. A regisztrációs díj, regisztrált tagonként mindösszesen 6800 Ft / félév.