logo

GY.I.K

GY.I.K.

1) Mennyibe kerül regisztráció?

A regisztrációs díj Önnek mindösszesen 6800 Ft egy félévre (6 hónapra).

2) Mit nyújt Önnek a Közbeszerzési Fórum?

A Közbeszerzési Fórum egy független szakmai fórum, mely a közbeszerzési joggal érintettek, ill. a közbeszerzési jog iránt érdeklődőek számára érhető el. A Közbeszerzési Fórum szakmai információkat, joganyagokat nyújt, és lehetőséget biztosít szakmai konzultációkra, melynek keretében a közbeszerzési jogban jártas szakemberek megosztják egymással a gyakorlati és szakmai tudásukat.

Regisztrációt követően a következő szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek:

  • Szakmai kérdések-válaszok: Ön anonim tud közbeszerzési szakmai kérdéseket feltenni, és szakmai válaszokat fogadni – mindezt adott esetben akár néhány perc alatt -, ha elakadt a közbeszerzési jog értelmezésében, és gyors szakmai segítségre szorul. Ajánlatkérőként és ajánlattevőként külön-külön, közvetlen szakemberekkel van lehetősége konzultálni, és a korábbi szakmai anyagokban keresni.
  • Döntőbizottsági határozatok, bírósági ítéletek: A döntőbizottsági határozatokat és ítéleteket naprakészen követjük, a relevánsak szakmai lényegét kivonatolva érhetővé tesszük Önnek, keresési funkcióval. Így esetenként egy 40-50 határozatból már csak 2-3 oldalt kell áttanulmányoznia. Meggyőződésünk szerint a közbeszerzési az egyik legspeciálisabb jogterület, ahol nem elég a tételes jog ismerete.
  • Szakembert keresek: Ha közbeszerzési álláslehetőséget keres, kínál, vagy megbízást keres, avagy közbeszerzési szakemberre lenne szüksége a problémájának szakszerű és gyors megoldására közvetlen megbízás útján, úgy egy gombnyomással tud feladni hirdetést, és a hirdetések közül válogatni. A feladott hirdetés azonnal elérhetővé válik a közbeszerzési jogban jártas szakembereknek.
3) Hogyan biztosíthatom az anonimitásomat?

A regisztráció során Ön szabadon választhatja meg a felhasználói nevét, vagyis a felhasználó nevének nem kell egyeznie a keresztnevével és vezetéknevével. Figyelem! A regisztráció során mindenkinek a saját, egyéni felelőssége olyan felhasználói név megadása, mellyel az anonimitását biztosítja a regisztrált tagok előtt. Így tájékoztatjuk, hogy a szakmai kérdések feltevése és a válaszok megadása az Ön felhasználói neve alatt jelenik meg.

4) Hogyan tegyem fel a kérdéseket, hogyan válaszoljak?

Amennyiben szakmai kérdése van, úgy Önnek először regisztrálnia szükséges. A regisztráció visszaigazolását követően Önnek már azonnal lehetősége van szakmai kérdéseket feltenni, és szakmai válaszokat fogadni.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy kizárólag a regisztrált személyek felelnek a feltett kérdések és az általuk adott válaszok tartalmáért. A weboldal üzemeltetője nem nyújt a weboldalon keresztül közbeszerzési, jogi tanácsadást, valamint felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadást.

5) Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal?

Amennyiben Önnek észrevétele vagy kérdése van weblapunkkal kapcsolatban, úgy kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a „Kapcsolat” menüpont alatt, az ott megjelenő űrlap kitöltésével. A „Kapcsolat” menüpontot a weblap alsó menüsorában találhatja. Várjuk észrevételeit, kérdéseit!

6) Mi történik, ha elfelejtettem felhasználónevemet?

Amennyiben Ön elfelejtette a regisztrációkor megadott felhasználónevét, úgy kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a „Kapcsolat” menüpont alatt, az ott megjelenő űrlap kitöltésével. A „Kapcsolat” menüpontot a weblap alsó menüsorában találhatja.

7) Mi történik, ha elfelejtettem jelszavamat?

Amennyiben Ön a belépéshez szükséges jelszavát felejtette el, úgy kérjük, kattintson a belépés gomb megnyomását követően megjelenő felületen az „Elfelejtette jelszavát” gombra és kövesse az ott megjelenő utasításokat.

8) Hogyan módosíthatom a regisztráció során megadott adatokat?

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába, és válassza a „Profil” menüpontot. Itt lehetősége van az adatok módosítására. Itt módosíthatja belépési jelszavát is.

9) Hogyan törölhetem regisztrációmat?

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába, és válassza a „Profil” adatok menüpontot. A „Profil” törlése gombra kattintva lehetősége van weblap rendszeréhez való hozzáférése törlésére.